КАК ... ?

вторник, 9 февруари 2010 г.

HACCP - НАССР


Комбиниран безконтактен (инфрачервен) и контактен (иглен) термометър за измерване на температурата на хранителни продукти в границите от - 40 до + 280°C. Специално разработен за HACCP мониторинг.
Публикувано от PKV в 6:54

Няма коментари:

Публикуване на коментар

По-нова публикация По-стара публикация Начална страница
Абонамент за: Коментари за публикацията (Atom)

Контакти

Биоевибул ООД
Т/Ф: 02-9559539
М: 0888-625915
E: office@bioevibul.com
W: www.bioevibul.com

Общо показвания

Популярни публикации

  • ... да направя кутия за подаръци?
  • Соленост | Измервам
    Соленост | Измервам : Цифров рефрактометър за натриев хлорид, MA886 Цена: 396 лв. Цифров кондуктометър и соломер, CC-105 Цена: 318 л...
  • Влагомери за тютюн | Биоевибул
    Влагомери за тютюн | Биоевибул ВЛАГОМЕРИ ЗА ТЮТЮН Влагомер за тютюн, TK100T » Каталожен №: TK100T Преносим уред за измерване съдържа...
  • Влажност и температура
    BioEvilBul - Консултации и партньорство при разработване и внедряване на системи за управление на качеството и безопасността Термохигрометър...
  • ...СИ НАПРАВИМ ЛОГО
  • ... да Произвеждам Биодизел в Къщи?
  • Безконтактно измерване на температура с инфрачервени термометри
    BioEviBul ООД НАССР инфрачервен термометър (- 40 до + 280°C) » Каталожен №: PCE-IR100Комбиниран безконтактен и контактен (иглен) термометър ...
  • ... да получа студено пресовано олио от слънчоглед
  • Осветеност на спортни съоръжение - луксметър
    Цифров светломер с вътрешна памет, луксметър (0 ... 200 000 lx), LX 200 » Каталожен №: 21791 Цифрови светломер (луксметър, луксомер),...
  • ... се правят кори за баница?

Търсене в този блог

Сподели във Facebook
  • HACCP, BRC, IFS, GMP
  • Активност на водата
  • ВИЖ И ВЕРСИЯТА НА ENGLISH
  • Иновативни практични решения
  • CONSULTING
  • Aw

"Зелени продукти"

Зарежда се...

Архив на блога

  • ►  2016 (2)
    • ►  май (2)
  • ►  2015 (3)
    • ►  декември (1)
    • ►  ноември (1)
    • ►  април (1)
  • ►  2014 (2)
    • ►  юли (1)
    • ►  март (1)
  • ►  2013 (4)
    • ►  октомври (2)
    • ►  септември (1)
    • ►  юли (1)
  • ►  2012 (6)
    • ►  септември (1)
    • ►  август (4)
    • ►  март (1)
  • ►  2011 (7)
    • ►  юли (1)
    • ►  юни (1)
    • ►  май (2)
    • ►  април (1)
    • ►  март (1)
    • ►  февруари (1)
  • ▼  2010 (18)
    • ►  декември (1)
    • ►  ноември (1)
    • ►  октомври (1)
    • ►  август (2)
    • ►  юли (3)
    • ►  юни (1)
    • ►  май (2)
    • ►  април (1)
    • ►  март (3)
    • ▼  февруари (3)
      • Етернет / ЛАН Термометър
      • Нов Метод за определяне влагата на продуктите
      • HACCP - НАССР
  • ►  2009 (6)
    • ►  декември (2)
    • ►  октомври (4)
  • ►  2008 (35)
    • ►  септември (2)
    • ►  май (1)
    • ►  април (2)
    • ►  март (30)
Тема „Обикновен“. Предоставено от Blogger.